ПАВЛИКЕНИ ИНФО

Информационият център на Павликени

Адрес
Пл. Свобода 22, ПАВЛИКЕНИ, 5200
Телефон
0700 1 24 99
Уеб сайт
Image
Гласувай
★★★½
4 votes
ЕВО ООД е сигурен и надежден доставчик на Интернет услуги на територията на Централна Северна България и притежава лицензия с национален обхват. На базата на високотехнологичен наземен пренос по оптични кабели и безжичен пренос посредством радио релейни трасета и технологично оборудване от световни лидери в мрежовите технологии осигурява високо качество и надеждност на своите услуги. Наш партньор е Neterra, с които имаме наземна свързаност по независими и резервирани оптични трасета. По такъв начин се гарантира отлична видимост на сайтовете на нашите клиенти както от САЩ и Европа, така и от територията на България. ЕВО е технологичен лидер в областта на комуникационните услуги и в предоставянето на модерни високотехнологични решения по изграждане, използване и поддържане на обществени далекосъобщителни мрежи, предоставяне на далекосъобщителни и информационни услуги. Бизнес комуникационните услуги винаги са били основен приоритет на компанията.

Изключително малко доставчиците на Интернет услуги, които могат да се похвалят с разширения списък от предлаганите услуги, съобразени с изискванията на всеки клиент и финансовите му възможности.

Всички наши клиенти могат да разчитат на нашите обективни бизнес отношения както и на безплатен съвет по всеки въпрос допиращ се до нашата услуга.

С радост можем да заявим, че ЕВО ООД е един от водещите перспективни интернет доставчици изграждащ инфраструктура в централна северна България.

Основната дейност на фирмата е съсредоточена в интернет услуги, високоскоростен пренос на данни, софтуерна и хардуерна поддръжка, изграждане и администриране на локални мрежи.

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

terracredit