ПАВЛИКЕНИ ИНФО

Информационият център на Павликени

„Али” спечели футболния турнир във Върбовка

( 1 Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Осем отбора участваха във футболен турнир в павликенското село Върбовка. Победител по голова разлика стана „Али”, който завърши с 19 точки, колкото и подгласникът му „Шаро”. Любопитно е, че и двата тима вкараха по 67 гола, но „Али” пусна във вратата си 20, докато „Шаро” инкасира 32. В надпреварата бяха отбелязани общо 300 попадения. Победителите получиха голямата купа на кметство Върбовка, футболна топка и парична премия от 50 лв., връчени от кмета на селото Антон Антонов. С купа, 30 лв. и футболна топка бе отличен вторият тим от председателя на Общинския съвет в Павликени инж. Дончо Дончев.
Третото място зае отборът на ветераните „Параван”, който събра 15 точки и бе награден с купа, 20 лв. и топка от инж. Тихомир Трифонов, отговорник за младежки и спортни дейности в Община Павликени.
По-нататък в класирането следват отборите на „Капла”, „Кадир”, „Дачко”, „Гоши” и „Красимир”.
Голмайстор на турнира стана Али Шерифов, който отбеляза 28 попадения и получи купа от председателя на Постоянната комисия по младежта, спорта и туризма в Павликени Христо Кавалски.

 

Източник: borbabg.com

 

Добави коментар

Сайта не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон. С публикуването на коментар, Вие се съгласявате с Правила за публикуване на коментари!


Защитен код
Обнови

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

terracredit