ПАВЛИКЕНИ ИНФО

Информационият център на Павликени

ПИСАТЕЛКАТА МАРГАРИТА МОНАКО В С.ПАТРЕШ

( 0 Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

ПИСАТЕЛКАТА МАРГАРИТА МОНАКО В С.ПАТРЕШ

Чаровната писателка, гордостта на Патрешчани, авторката на книгите „Австралийката” и „Марина”, носителката на литературната награда „Елиас Канети” – Маргарита Монако ще представи цялостното си творчество в своето родно място – с. Патреш.

На 25.04.2013 г. от 10,30 часа тя ще удостои Пенсионерски клуб „Втора младост” с. Патреш със среща на своите читатели, почитатели и хора от родния си край.

Вдъхновени от съдбите на хората, с които се среща всекидневно, благодарение на журналистическия си усет, нейните романи са олицетворение на младостта и красотата, изпълнени с много чувства, емоции, страхове и мечти така, че всеки читател може да открие по нещо от себе си и своя живот.

Тя твори за всички читатели, които обичат съвременното четиво, които обичат българските автори и с удоволствие и чувство се потапят във атмосферата на романите и̕.

 

Добави коментар

Сайта не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон. С публикуването на коментар, Вие се съгласявате с Правила за публикуване на коментари!


Защитен код
Обнови

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

terracredit