ПАВЛИКЕНИ ИНФО

Информационият център на Павликени

На концерт в голям столичен клуб 13 групи свирят благотворително за деца от Дома в Михалци

( 0 Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

13 български групи ще свирят тази вечер благотворително на концерт в голям столичен клуб. Събраните средства ще са за Дома за деца с умствена изостаналост в павликенското село Михалци.
Цяла ескадрила музиканти се готвим да издухаме софийския club и да се раздадем на макс за идеята. Всички събрани средства ще отидат за децата. Времето, в което живеем, е напрегнато и забързано. Някъде в сърцата ни има едно място, в което е останало свито детството ни. Там играем с приятелите от квартала, там си дърпаме играчките от малкото братче, там ловим жаби и скачаме в локвите, там знаем, че дори да се омажем, има кой да ни измие. Прибираме се след игра и сядаме на масата. Там ни чака семейството…. А те си нямат… Естествено, че съдбите са различни, но винаги може да помогнем, ако поискаме. Защо ли? Защото ще се задвижи добрата сила – ще покажем на света, че семейството е едно голямо понятие. Така музикантите призовават своята публика да се включи в инициативата. Тя е организирана от ръководството на дома и Сдружение “Милостив”. Сдружението развива благотворителни кампании в подкрепа на социални домове в цялата страна.
Домът в Михалци се нуждае от средства за отопление през зимата, за храна и битови пособия за децата.
Всеки, който желае да помогне, може да го направи и чрез дарение по банков път – Община Павликени, бул. “Руски” 4, IBAN – BG77UNCR75278443385100.
Код за вид плащане – 445100, дарения, помощи и други безвъзмездни, получени от страната. BIC КОД – UNCRBGSF, УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, клон Павликени.

Източник: dnesbg.com

 

Добави коментар

Сайта не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон. С публикуването на коментар, Вие се съгласявате с Правила за публикуване на коментари!


Защитен код
Обнови

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

terracredit