ПАВЛИКЕНИ ИНФО

Информационият център на Павликени

ДПС с нов временно изпълняващ областен лидер

( 0 Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС В ПАВЛИКЕНИ АНДРЕЙ ИЛИЕВ Е ИЗБРАН ЗА ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩ ДЛЪЖНОСТТА областен лидер на партията.
Това е станало с решение на Централното оперативно бюро на ДПС, потвърди за „Борба” Илиев. Той уточни, че ще заема този пост до провеждането на извънредна областна конференция през септември, на която да бъде излъчен и мандатен регионален лидер. Освен тази задача Илиев ще трябва да сформира и контактна група за преговори с БСП на областно ниво. Целта на тази група ще е да съгласува регионалната политика на двете партии, които подкрепят правителството, всички преструктурирания и евентуални назначения. Илиев каза още, че ДПС в областта започва още следващата седмица събрания по общини, на които ще се направи и организационен преглед на структурите.
Както „Борба” вече информира, 41-годишният Андрей Илиев е с много сериозни шансове да бъде назначен за заместник областен управител от квотата на ДПС. Освен него са номинирани и още двама души – Стефан Алипиев от партийната структура в Горна Оряховица и Исмаил Велиев от ДПС в Свищов.

Източник: borbabg.com

 

Добави коментар

Сайта не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон. С публикуването на коментар, Вие се съгласявате с Правила за публикуване на коментари!


Защитен код
Обнови

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

terracredit