ПАВЛИКЕНИ ИНФО

Информационият център на Павликени

България на гражданите посети село Патреш

( 2 Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

С обществеността на село Патреш се срещна общинският председател на „Движение България на гражданите - Павликени“ Недко Недков на 13 февруари в пенсионерския клуб.

Заедно с него от общинската структура бе и Ивета Колимечкова, студент по „Психология“ във ВТУ.

 

Патрешчани разказаха, че са обидени, заради предвидените прекалено малко средства за селото в проектобюджета на общината за 2013 година.

Жителите не скриха надеждите си община Павликени, да не забрави да отпусне около 1400 лева за навременния ремонт на пенсионерския клуб, който им е обещан.

 


На срещата се изправиха неколцина души, за да разкажат житейските си неволи.
Жена сподели, че живее с още осем души и разчитат на 380 лева месечно по програма за временна заетост. Тя изрази притесненията си, че от лятото отново ще е безработна и цялото й семейство ще бъде буквално на улицата.

Друг млад човек, завършил съвсем наскоро висшето си образование, не успял да си намери работа, защото е без стаж.

Група от вдовици попитаха къде отиват пенсиите на техните починали съпрузи и защо никой не се интересува, че са със 150 лева на месец.


За намаляване на броя на депутатите се обявиха и в село Патреш. Като заявиха готовност, дори да събират подписка. Напомняме, че с такава позиция излезе и „Движение България на гражданите“ преди няколко дни.

Общинският председател на „Движение България на гражданите“ Недко Недков завърши двучасовата среща като благодари за голямата активност и увери жителите там, че всички идеи от тях ще бъдат заложени в управленската програма на партията за парламентарните избори тази година.

 

Добави коментар

Сайта не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон. С публикуването на коментар, Вие се съгласявате с Правила за публикуване на коментари!


Защитен код
Обнови

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

terracredit