ПАВЛИКЕНИ ИНФО

Информационият център на Павликени

Отчетоха конкурса за красиви градинки в Павликени

( 7 Votes )
Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 

Конкурсът “Заедно правим Павликени по-цветно”, който Общинският съвет заедно с общинския вестник “Павликенски глас” организираха за втора година тази пролет, беше отчетен в петък по време на тържествената сесия, посветена на Деня на българските общини.
Създателите на четири красиви градинки – само зелени площи от публичното пространство – бяха номинирани за участие. Целта на конкурса е да представи добрите дългогодишни традиции на Павликени в отглеждането на декоративна растителност и поддържането на естетически вид на зелените площи и градинките в града; да развие у жителите желание за облагородяване на градските пространства.
Журито с председател Петър Петров, зам.-председател на Общинския съвет, не излъчи първи места в двете категории.
Втора в категорията “Градинка в междублоково пространство” е класирана цветната градинка на Бойка Бояджиева на ул. “Отец Паисий” 36.
В категорията градинка пред еднофамилна къща бяха присъдени три трети места за Димка Манасиева, Христина Янакиева, Севда Дяволова. Отличените получиха грамоти и парични награди.

Източник: dnesbg.com

 

Добави коментар

Сайта не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон. С публикуването на коментар, Вие се съгласявате с Правила за публикуване на коментари!


Защитен код
Обнови

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

terracredit