ПАВЛИКЕНИ ИНФО

Информационият център на Павликени

Община Павликени защити сертификати за качество и сигурност на информацията

( 2 Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Община Павликени премина успешно одит и получи серификатите за качество ISO 9001:2008 и ISO 27001:2005. Двата документа бяха връчени на кмета инж.Емануил Манолов от представителя на одитиращата компания RINA-България Ваня Иванова по време на тържествена сесия в петък.

От 18 март тази година в Община Павликени е внедрена интегрирана система за управление чрез стандартите ISO 9001: 2008 (за управление на качеството) и ISO  27001:2005 (за управление на сигурността на информацията). Системата за административно – правно и информационно обслужване на физически и юридически лица и защита на информацията от широк кръг заплахи  гарантира неприкосновеността на работните процеси в общинска администрация; минимизира загубите при аварии, инциденти и природни бедствия и максимизира възвращаемостта на инвестициите.

В началото на т.г. Община Павликени избра за серитифицираща фирма РИНА България. През септември Общината премина успешно през двата етапа на одит и в Деня на българската община получи двата сертификата.

„Получаването на двата сертификата е голяма чест, но и голямо задължение и отговорност. Да направим така, че тази система за управление на качеството да не бъде просто една авторитетна грамота, закачена във фоайето, а да бъде действаща система, която ще е от полза за сигурността на информацията, която минава в община Павликени. Спазването на стандартите, които въведохме за защитаване на сертификатите, ще оптимизира услугите, които ние извършваме към гражданите в името на тяхното по-качествено и по-пълно обслужване”, каза инж.Емануил Манолов при получаване на двата сертификата.

Източник: dariknews.bg

 

Коментари 

 
0 #2 harry56 2017-07-08 05:06
thanks

[color=#ecf3f7]คาสิโน[/color]: http://cbcsandbox.com
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #1 jessie 2016-11-07 11:56
Makemytrip cashback offers
Makemytrip flight cashback offers
Makemytrip hdfc cashback offers
hdfc flight cashback offers
makemytrip offers
Makemytrip cashback
Makemytrip flight offers
Makemytrip Hotel offers
Makemytrip flight deals
Makemytrip sbi cashback offers
Makemytrip icici cashback offers

http://www.makemytripcashbackoffers.in

makemytrip is one of the biggest world wide eCommerce Site so here you will get makemytrip cashback offers so please [censored] it once our site Makemytrip offers thank you
Цитиране | Докладвай на администратор
 

Добави коментар

Сайта не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон. С публикуването на коментар, Вие се съгласявате с Правила за публикуване на коментари!


Защитен код
Обнови

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

terracredit