ПАВЛИКЕНИ ИНФО

Информационият център на Павликени

ГЕРБ помага на млада жена за ин витро процедури

( 0 Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

ПАРТИЯ ГЕРБ ДАРИ 2000 ЛВ. НА ОЛГА НИКОЛОВА ОТ С. КАРАНЦИ, за да може младата жена да се подложи на ин витро процедури.
Сумата й бе обещана от депутатите Евгени Стоев и Мирослав Петков по време на вчерашната им приемна за граждани в община Полски Тръмбеш. Пред тях Олга е споделила, че от четири години е безработна и не може да събере пари, за да лекува репродуктивните си проблеми. Жената вече е кандидатствала по държавната програма за ин витро, но е записана под номер 19 904 в листата на чакащите. Парите незабавно ще бъдат преведени по сметката на софийската клиника „Надежда”, където ще бъдат извършени необходимите процедури.
Двамата депутати изпълниха и още едно предизборно обещание. Те дариха книги на библиотеката към читалище „Постоянство 1926” в село Петко Каравелово. Това беше обещано по време на предизборна среща в рамките на кампанията. Стоев, Петков и председателят на Общинския съвет в Павликени д-р Емил Енчев занесоха три кашона с книги.
След посещението си в община Полски Тръмбеш двамата депутати и колегата им от Свищов Георги Марков направиха приемна и в крайдунавския град. Наред с десетките частни проблеми, местните хора поставиха и обществен проблем. Според жители на село Вардим „Драгажен флот” добива инертни материали, копаейки защитен остров. Хората разказаха, че вследствие на подобна дейност преди около 4 години буквално изчезнал остров, наречен Хайдук, прострян на 32 дка. Жителите на Вардим се опасяват, че от водата ще бъде погълнат и резерватът, носещ името на селото. Според тях има остра необходимост от укрепване бреговата ивица на селото.

Източник: borbabg.com

 

Добави коментар

Сайта не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон. С публикуването на коментар, Вие се съгласявате с Правила за публикуване на коментари!


Защитен код
Обнови

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

terracredit